eBook Download deze website als eBook

EPUB Logo

Teveel informatie op deze website om het allemaal comfortabel te lezen? Download deze website dan als gratis ebook in epub formaat! Je kan de website dan lezen in de trein, of in je bed voor het slapen gaan, of waar en wanneer dan ook.

De eBook-versie van deze website wordt automatisch gegenereerd en is dus altijd up to date. Zodra we een nieuwe pagina aan deze website toevoegen dan wordt deze direct ook in de laatste versie van het eBook opgenomen.

De eBook-versie is niet volledig gelijk aan de website:

Downloaden

Ho! Wacht even! Ons eBook is dan wel gratis, maar dat betekent niet dat je er zomaar alles mee mag doen wat je wilt. Op de inhoud berusten nog steeds onze auteursrechten. En uiteraard zouden we het niet prettig vinden als dit eBook, dat wij gratis weggeven, door anderen commercieel wordt benut.

Wij vragen je dan ook om jouw naam en een email-adres ter verificatie. Na gratis registratie op deze website kun je het boek onbeperkt blijven downloaden.

Het eBook is niet voorzien van een kopieerbeveiliging. Maar ieder eBook is uniek: Jouw naam wordt in het eBook gecodeerd. Je mag het eBook lezen op de manier die je wilt en op al je eReaders installeren, maar je mag het eBook niet aan anderen geven. Beter kun je die anderen verwijzen naar onze website waarna ze zelf het eBook gratis kunnen downloaden.

Ga naar Accountbeheer om in te loggen en/of een account aan te maken.


Reacties

Naam:
Email:
Tekens over:

Complimenten voor de site, alleen lijkt het ebook slechts een gedeelte van de website weer te geven; de reisverhalen komen er niet in voor.
0
0

Dat hebben wij ook generation en das erg jammer .alleen de techies he Dat hebben wij ook generation ja .alleen de technische verslagen Staan Erin maar geen verhalen ...
0
0

Dat hebben wij ook gemerkt ja ,Alleen de technische verhalen Staan er in ,geen reisverslagen ,jammer .
0
-1

contact