Nieuwe boot We noemen hem ZwerfCat

Laura en Frank in de Caribbean
Laura en Frank in de Caribbean - Hoe onze nieuwe boot veranderde in een duikboot › Blog › Nieuwe boot › Laura en Frank in de Caribbean
Een van de redenen dat we voor een catamaran kozen als ons nieuwe huis, is dat het daarop veel prettiger is voor andere mensen om bij ons vakantie te vieren. Wij vinden het super gezellig als er iemand komt en we keken enorm uit naar het bezoek van (dochter) Laura en haar vriendje Frank. Laura en Frank hadden net hun duikbrevet gehaald dus toen wij op het radionetje in St. Maarten hoorden dat iemand zijn duikcompressor te koop aanbood, konden wij even later onze boot met recht een duikboot (nou ja duikersboot) noemen. Speciaal voor ons schreef Laura deze nieuwe aflevering van onze blog.
Laura Veldman
Ank in Panama - De moeder van Frans op bezoek › Blog › Ank in Panama
Bootwissel
Bootwissel - Hoe we ineens weer in de Caribbean terecht kwamen. › Blog › Nieuwe boot › Bootwissel
Hehe, daar zijn we weer, maar niet met het geplande verslag over Nieuw Zeeland maar even met een korte update. Het is een tijd stil geweest op deze website en daarvoor waren goede redenen. We schrijven nu niet vanuit Nieuw Zeeland maar we zijn ineens weer terug in... tadaaa... de Caribbean!
contact